Skjuter du upp det som är livsviktigt för dig?

Publicerad av

Förändringar som du vet är helt nödvändiga, men som du tänker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren. Låt 2020 bli ditt bästa år hittills!

Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig? Biter du ihop och kör på utan att känna efter hur du egentligen mår? Har du redan arbetat i åratal med dig själv, men upplever att samma utmaningar och problem fortsätter att komma tillbaka, gång på gång? Du är inte ensam!

2020 kan bli året du kommer att minnas som att ”det var då det hände”, eftersom du bestämde dig för att ”nu är det min tur och nu ska jag se till att mitt liv blir som jag vill ha det – på alla plan!” Human Awareness hjälper dig att uppnå detta!

Human Awareness grundades av Anneli Påmark och Carl Österberg, ursprungligen civilingenjörer med lång erfarenhet från näringslivet på olika chefspositioner. Genom företaget erbjuder de livsförändrande kurser i djupgående personlig utveckling och utbildar även coacher och gruppledare. Human Awareness metod är baserad på avancerad individ- och gruppdynamik, och bygger på den senaste kunskapen inom personlig utveckling och psykologi.

Human Awareness har Sveriges mest avancerade utbildningar i personligt ledarskap och coaching. Vi tar vid där andra slutar!

    – Vi har dramatiskt förändrat våra egna liv genom att tillämpa det vi lär ut. I Human Awareness koncept kombinerar vi våra erfarenheter från företagsvärlden med djupgående personlig utveckling. Vi vågar påstå att det är få som behärskar både de ”hårda” och ”mjuka” aspekterna och därtill har en fungerande modell och förmåga att lära ut detta till andra.

    – Vi brinner för att hjälpa människor att skapa ett lyckligt liv. Vi vill få människor att förstå att det är möjligt att vakna på måndag morgon med en pirrande längtan efter att stiga upp och se fram emot en ny, härlig och spännande dag. Det går att forma livet så som du vill ha det, men sanningen är att detta inte händer av sig själv, utan du behöver ett koncept som fungerar. Vi ger dig verktygen och inspirationen för att genomföra de förändringar som är nödvändiga för att ta dig dit, säger Anneli Påmark och Carl Österberg.

Anneli Påmark 
& Carl Österberg, grundare 
Human Awareness, Fotograf: Lisa Öberg

Tusentals personer har gått Human Awareness utbildningar och läst Annelis och Carls böcker. En av succéböckerna är Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka. Deras intention är att både utmana och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv!  Human Awareness hjälper dig att Fånga LIVET!

SÅ HÄR SÄGER VÅRA DELTAGARE:

”Jag har alltid tyckt om att resa. Men den inre resan jag fick uppleva när jag gick Personligt ledarskap 90 dagar slår allt! Jag är så tacksam att jag gick den här utbildningen. Äntligen lever jag på riktigt!”        

 Peter Berggren, leg. sjuksköterska, ambulansförare

”Det bästa jag varit med om i mitt liv! Jag har varit på massor av utbildningar, bl a flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig så hel, levande och kraftfull som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet!”

Pia Frida Boäng, tandläkare

”Det här är ingen vanlig utbildning! Det är resten av ditt liv.”

Anna Hessel, förmögenhetsrådgivare

”Jag är mer harmonisk och har fått större vitalitet, är inte lika stressad och kan känna spontan glädje. Om du vill leva livet fullt ut, gå då den här utbildningen!”

John Erik Kostenniemi, företagsledare