Högkvalitativ och säker hudvård med hög tillgänglighet

Publicerad av

Med en gedigen erfarenhet och bred kompetens inom estetiska specialiteter samt innehavande av den senaste teknologin, kan CK Klinikerna Esthetics med sjuksköterskor, hudterapeuter, hudläkare och plastikkirurger bedöma och behandla dina hudåkommor, medicinskt och estetiskt på en och samma klinik. 

I en fantastisk välkomnande, lyxig och professionell miljö anländer patienterna till CK Klinikerna – Esthetics. Det är en privat enhet i en vårdgalleria med 15 våningar som ligger mitt på Kungsholmen i Stockholm. Det är en modern klinik med välplanerad inredning där behandlingsrum, operationssalar och uppvakningsrum är kliniskt och estetiskt tilltalande. Utrustningen är av högsta kvalitet och endast den senaste generationens teknologi används här. Kliniken erbjuder estetisk hudvård med laser-ipl-kemiska peelingar och injektioner som fillers och botox. Alla medarbetare är legitimerade eller auktoriserade och det går inte att undgå deras professionalism där trygghet och säkerhet står som högsta prioritet. 

    –Vi har planerat kliniken utifrån vår kunskap, förståelse och erfarenhet. Vi visste vad vi ville ha för utrustning och teknik. Jag och personalen här har jobbat med detta i många år, säger Shahla Passian, en mycket erfaren överläkare och specialist i dermatologi på CK Klinikerna – Esthetics. Annica Wallin, verksamhetschef för CK Klinikerna – Esthetics tillägger: Vår målsättning är att patienterna kommer hit och känner sig väl omhändertagna, de blir inte remitterade till någon annan klinik utan vi har kompetens och resurser att ta hand om patienten här hela vägen.

Annica Wallin, verksamhetschef för CK Klinikerna och Shahla Passian, överläkare och specialist i dermatologi på CK Klinikerna

Annica har öppnat upp flertalet kliniker, utvecklat olika koncept och expanderat stora estetiska/medicinska varumärken i Sverige och Norden under hennes 17 år i branschen. Shahla beskriver Annica som oerhört kompetent, insatt och kunnig, en chef som kan bolla 100 saker samtidigt med viljan att förverkliga mycket.

    –Vi har ett handplockat team med Shahla i spetsen som gör en medicinsk bedömning av alla typer av hudförändringar som naevi, födelsemärken, hudtumörer och hudsjukdomar med vävnadsprovtagning vid behov. Utifrån den bedömningen avgörs om det är en estetisk eller medicinsk behandlingsplan som ska upprättas. Vid behov av att avlägsna hudförändringar har vi en plastikkirurg på plats och där skiljer vi oss från många andra, berättar Annica.

Förutom vård för hudförändringar erbjuder CK Klinikerna – Esthetics många andra behandlingar bl.a. ipl och laser. Vi använder laserbehandlingar vid pigmenteringar, inflammatoriska sjukdomar, kärlförändringar, på acne ärr och ytliga hudtumörer. Den sedvanliga metoden är att man fryser bort dem men när jag använder lasern kan jag styra den och resultatet blir fantastiskt, säger Shahla.

Förutom injektioner med botox, fillers, laser, ipl och microneedling kommer kliniken även att införa PRP (Pla-telet Rich Plasma) behandling på menyn. Metoden har funnits i många år och är klinisk beprövad och enligt Shahla enastående.

Våra mest efterfrågade behandlingar just nu efter sommarens njutningar med sol, bad och värme är förstås att man vill kontrollera sina prickar men även skinbooster och kemiska peelingar ligger högt upp på önskelistan. Skinbooster är injektioner med ren hyalonsyra för att maximera fukthalten i huden. Botox och fillers efterfrågan ökar stadigt och har exploderat under pandemin. Det beror bl.a. på att vi har spenderat mycket tid framför skärmen och ser oss själva på ett helt nytt sätt i videosamtal vilket vi inte gjort när vardagen mest bestod av fysiska möten.

   –Det spelar ingen roll vad det är, har du minsta hudbekymmer eller tankar kring din hud går det bra att vända dig till oss. Det är många som har gått med saker de oroar sig för en lång tid helt i onödan. Bara ring och boka en tid så tar vi hand om dig hela vägen, avslutar Annica.    

Text: Isabelle Ibérer

http://www.ckesthetics.se