Golfer Sweden digitaliserar golfbranschen

Publicerad av

Många vet nog inte vilka vi är som företag men jag vill gärna berätta historien om hur ett projekt inom ett nischat område blev det som idag är ganska känt (bland golfare) som ”Min Golf Bokning”. Vi heter Golfer Sweden och grundades 2016 med ett mål om att förändra och förenkla hur man hanterar och ”lever” sin golf. Unikt med oss är att vi var först i världen att utveckla en ”app” för dynamisk prissättning inom golfbranschen.

Digitalisering och dynamisk prissättning har revolutionerat många branscher under de senaste åren. Genom bl.a. företag som Uber som förändrade transportbranschen eller Kry och Min Doktor som håller på att förändra hälsovården, så är dessa ett kvitto på att företag står inför en förändring i och med digitaliseringen som sker i samhället. Vi på Golfer Sweden såg ett behov på golfmarkanden och beslöt oss därför göra något åt det. 

Vi startade ett bolag, började utveckla ”appen” och tog kontakt med SGF. Efter nio möten och en lyckad Pilot med SGF tecknades ett exklusivt licensavtal under tidigt 2018. Sedan dess har vi haft ett nära och mycket bra samarbete med SGF.

Vi har gått från ca 30,000 till ca 220,000 (150,000 månadsaktiva) användare samt från ca 35,000 till ca 1,5 miljoner bokningar sedan 2018. Flera gånger har vi även toppat listan på mest nedladdade appen, och varit ”Trending” på App Store

Nu söker vi två nya duktiga medarbetare som vill vara med och bidra till nästa steg på vår resa. Vi har nått en milstolpe och skall självklart bygga vidare både på vår nuvarande produkt och inom nya innovationer. Därför söker vi nu två personer som är intresserade av att vara med på en resa, addera och driva. Vi erbjuder delägarskap inom ett år till den som är affärsman, bra på förhandlingar och gillar försäljning, eller till den som ser sig som mycket duktig på att utveckla, men ändå förstår ”affären”. 

Du skall känna att du ej vill vara ”anställd”, utan vill vara med och driva (upp) ett bolag så vi lyckas stort både i Sverige och internationellt.

Appen finns att ladda ner för iOS på AppStore och Android på Google Play

Namn: Carl Arnetz

Titel: Grundare och Vd

Företag: Golfer Sweden

Mail: carl.arnetz@golfersweden.se

Adress Skeppsbron 44, Stockholm