Rum för ute- och inneliv

Publicerad av

Nu är sommaren över, men vi vill ändå kunna njuta av uteserveringar och terrasser i alla väder så långt det går. Förläng utesäsongen och gör det mesta av utemiljön med flexibla och snygga lösningar eller fokusera på hemmet eller företaget med Feng Shui.

Det blir allt vanligare att man vill kunna vara utomhus mera, hemma på sin privata terrass eller att man som restaurangägare vill kunna hålla öppet uteserveringen längre under säsongen. Horeca Garden hjälper kunder i hotell-, restaurang- och café-branschen att göra deras utemiljöer såväl tilltalande som allväderssäkrade. Nu intresserar sig alltfler privatpersoner som är på jakt efter högkvalitativa lösningar i premiumsegmentet för de flexibla och hållbara lösningarna för utemiljöer som företaget erbjuder. Horeca Garden blir ofta kontaktade av kunder som vill ha någon form av väderskydd istället för ett uterum. De flesta av produkterna kräver inte bygglov, vilket är positivt om kunden exempelvis inte får bygga ett klassiskt uterum. 

– Vi är en helhetsleverantör som kan ta fram det mesta och är med i hela processen om kunden vill. Vi kan såklart ta fram skisser och moodboards och hjälper gärna till och kan vara både bollplank och ge idéer på vad som passar hos kunden, berättar Annette Anderson, Inredare och Certifierad Feng Shui konsult på Horeca Garden. 

Horeca Garden levererar det mesta av högkvalitativa produkter inom öppningsbara tak, pergolalösningar, parasoller, skjutbara glaspartier, höj-och sänkbara glasstaket, värmare, möbler och inredningsdetaljer.

– Med våra öppningsbara tak suddas gränsen ut mellan ute och inne. Det är taket du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs men en cabriolet när solen skiner. Det är glädje från första dagen och höjd livskvalitet. Att det sen också höjer din bostads värde gör ju inte saken sämre, säger Annette.

Det är inte bara själva strukturen Horeca Garden bistår med, utan även design, Feng Shui och inredning, tips och idéer på inredningsdetaljer, växter och krukor. Allt för att få det så trivsamt, mysigt och funktionellt som möjligt i zonen där ute möter inne. 

– Vi vill att hela slutresultatet ska bli trevligt och inbjudande, så därför gör vi gärna den sista touchen också, säger Annette. 

Annette Anderson och Fredrik Engberg, ägare Horeca Garden

Den personliga servicen och de långsiktiga relationerna är något som präglar Horeca Gardens arbetssätt. Det är framförallt tillsammans med kunden som de goda idéerna föds, med utgångspunkt i kundens behov och önskemål. 

– Vi anser att goda affärer bygger på bra relationer. Med detta som utgångspunkt gör vi allt för att matcha våra kunders förväntningar oavsett om det handlar om ett hotell, en restaurang, ett café, det offentliga rummet eller privat. Vi hjälper till med en helhetslösning från det lilla till det stora, avslutar Annette.

http://www.horecagarden.se